Krista's tassen

Zwart schoudertasje van leer met lange schouderband: Krista's Helsinki small zwart – zeer donkerblauw – turquoise

Meer afbeeldingen

Zwart schoudertasje van leer met lange schouderband: Krista's Helsinki small zwart – zeer donkerblauw – turquoise

Artikelnummer:Kleine-29154
De Helsinki small zwart-zeer donkerblauw-turquoise is een klein zwart schoudertasje met de afmetingen 22x18x6cm (hxbxd). Let op: ik bied deze combinatie ook aan in een donkerblauw in plaats van een zeer donkerblauw. De tas kan kort over de scho...  meer

Specificaties

Afmetingen 22 x 18 x 6
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 175,00

Opties

€ 175,00

Details

De Helsinki small zwart-zeer donkerblauw-turquoise is een klein zwart schoudertasje met de afmetingen 22x18x6cm (hxbxd).

Let op: ik bied deze combinatie ook aan in een donkerblauw in plaats van een zeer donkerblauw.

De tas kan kort over de schouder als wel schuinover worden gedragen. De schouderband is maximaal 142cm lang en minimaal 76cm lang.

Doordat ik gebruik maak van meerdere kleuren kan je de tas kan aan twee kanten (kleuren) dragen. Bij deze tas is dat de zwarte of donkerblauwe kant.

Het zwarte tasje is gevoerd met een licht gekleurde voering met twee ondiepe insteek vakken, mobielvak en twee ritsvakken.

In dezelfde stijl en kleurcombinaties zijn verschillende modellen en een portemonnee verkrijgbaar.

Het ontstaan van de Helsinki serie
Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft. De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.

Relevante categorieën: