Krista's tassen

Zwart met rode leren damestas met donkerpaarse streep en verstelbare lange schouderband - Kristas helsinki square

Meer afbeeldingen

Zwart met rode leren damestas met donkerpaarse streep en verstelbare lange schouderband - Kristas helsinki square

Artikelnummer:Kristas-32659
De Helsinki square zwart-rood-donkerpaars is een mooie schoudertas in handig formaat met de afmetingen 28x28x8cm (hxbxd). De schoudertas kan kort over de schouder als wel schuin over het lichaam worden gedragen. De schouderband is maximaal 142cm lan...  meer

Specificaties

Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 239,00

Opties

€ 239,00

Details

De Helsinki square zwart-rood-donkerpaars is een mooie schoudertas in handig formaat met de afmetingen 28x28x8cm (hxbxd).
De schoudertas kan kort over de schouder als wel schuin over het lichaam worden gedragen. De schouderband is maximaal 142cm lang en minimaal 76cm lang.

Doordat ik gebruik maak van meerdere kleuren kan je de tas kan aan twee kanten (kleuren) dragen. Bij deze tas is dat de zwarte of rode kant.

De tas is gevoerd met een licht paarse voering met twee ondiepe insteek vakken, mobielvak en twee ritsvakken.


Het ontstaan van de Helsinki serie:
Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft. De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.

Relevante categorieën: