Krista's tassen

Zwart met donkergrijs leren damestas met een grijze streep en verstelbare lange schouderband - Kristas Helsinki long

Meer afbeeldingen

Zwart met donkergrijs leren damestas met een grijze streep en verstelbare lange schouderband - Kristas Helsinki long

Artikelnummer:Kristas-14202
De Helsinki Long zwart-donkergrijs-grijs is een mooie brede schoudertas (40cm) een handig formaat met een grote opening. De schoudertas kan kort over de schouder gedragen worden en is 70cm lang. Doordat ik gebruik maak van meerdere kleuren kan j...  meer

Specificaties

Afmetingen 18x40x9cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 219,00

Opties

€ 219,00

Details

De Helsinki Long zwart-donkergrijs-grijs is een mooie brede schoudertas (40cm) een handig formaat met een grote opening.
De schoudertas kan kort over de schouder gedragen worden en is 70cm lang.

Doordat ik gebruik maak van meerdere kleuren kan je de tas kan aan twee kanten (kleuren) dragen. Bij deze tas is dat met een zwarte of donkergrijze kant.

De tas is gevoerd met een licht turquoise voering zodat je gemakkelijk je spullen kan vinden. Met drie ondiepe insteek vakken, mobielvak en twee ritsvakken. De vakken zijn afgezet met leer wat zorgt voor een nog luxere uitstraling.

In dezelfde stijl als de tas zijn ook portemonnees verkrijgbaar.

Dit model is in diverse kleurcombinaties verkrijgbaar, zie: http://webshop.kristas.nl/helsinki-small/p8 voor meerdere kleurcombinaties

Het ontstaan van de Helsinki serie:
Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft. De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.

Relevante categorieën: