Imre Bergmann

World Waters - Oued Moulouya water

Meer afbeeldingen

World Waters - Oued Moulouya water

Artikelnummer:world-3293
De Oued Moulouya-fles is uitgevoerd in steengoed en kan als vaas of object worden neergezet. Natuurlijk kan er ook water uit worden gedronken. Op de fles staan geometrische patronen als decoratie. De Oued Moulouya-fles is onderdeel van de serie...  meer

Specificaties

Afmetingen Hoogte ca. 26 cm
Materiaal Keramiek

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 8,20
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

De Oued Moulouya-fles is uitgevoerd in steengoed en kan als vaas of object worden neergezet. Natuurlijk kan er ook water uit worden gedronken.
Op de fles staan geometrische patronen als decoratie.

De Oued Moulouya-fles is onderdeel van de serie World Waters. De World Waters serie is ontworpen met de stad Rotterdam als uitgangspunt. Rotterdam is bovenal een echte ‘waterstad’. De eenvoud van het ontwerp van de fles weerspiegelt het karakter van de stad. Daarnaast is het multiculturele aspect van de stad tot uiting gebracht door de ‘waterlijn’ gestalte te geven in een serie van vier verschillende flessen, waarop telkens de naam van een rivier staat. Deze rivieren verwijzen naar de landen van herkomst van drie grote bevolkingsgroepen in Rotterdam. De Oued Moulouya-fles is een van de serie van vier flessen waaronder Maaswater, Marowijnewater en Kizilirmakwater. De Moulouya rivier is een belangrijke rivier in Marokko.

Dit product is niet geschikt voor de vaatwasser.

Relevante categorieën: