Imre Bergmann

World Waters - Maaswater

Meer afbeeldingen

World Waters - Maaswater

Artikelnummer:world-3281
De Maaswater-fles is ontworpen met de stad Rotterdam als uitgangspunt. Rotterdam is bovenal een echte ‘waterstad’. De eenvoud van het ontwerp van deze Maaswater-fles weerspiegelt het karakter van de stad. Daarnaast is het multiculturele k...  meer

Specificaties

Afmetingen Hoogte ca. 26 cm
Materiaal Keramiek

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 8,20

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 75,70

Opties

€ 75,70

Details

De Maaswater-fles is ontworpen met de stad Rotterdam als uitgangspunt. Rotterdam is bovenal een echte ‘waterstad’. De eenvoud van het ontwerp van deze Maaswater-fles weerspiegelt het karakter van de stad. Daarnaast is het multiculturele karakter van de stad tot uiting gebracht door de ‘waterlijn’ gestalte te geven in een serie van vier verschillende flessen, waarop telkens de naam van een rivier staat. Deze rivieren verwijzen naar de landen van herkomst van drie grote bevolkingsgroepen in Rotterdam.

Deze Maaswater-fles is uitgevoerd in steengoed en kan als vaas of object worden neergezet. Natuurlijk kan er ook water uit worden gedronken.
Op de fles staan symbolen die men kan vinden op containers en kratten, die worden gebruikt bij transport in de Rotterdamse haven.

Dit product is niet geschikt voor de vaatwasser.

Relevante categorieën: