Imre Bergmann

World Waters - Kizilirmakwater

Meer afbeeldingen

World Waters - Kizilirmakwater

Artikelnummer:world-3296
De Kizilirmak-fles is uitgevoerd in steengoed en kan als vaas of object worden neergezet. Natuurlijk kan er ook water uit worden gedronken. Er zijn twee varianten van de fles. Op één fles zijn de letters bewerkt met zilverluster. De a...  meer

Specificaties

Afmetingen Hoogte ca. 26 cm
Materiaal Keramiek

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

De Kizilirmak-fles is uitgevoerd in steengoed en kan als vaas of object worden neergezet. Natuurlijk kan er ook water uit worden gedronken.
Er zijn twee varianten van de fles. Op één fles zijn de letters bewerkt met zilverluster. De andere fles is helemaal uitgevoerd in wit.

De Kizilirmak-fles is onderdeel van de serie World Waters. De World Waters serie is ontworpen met de stad Rotterdam als uitgangspunt. Rotterdam is bovenal een echte ‘waterstad’. De eenvoud van het ontwerp van de fles weerspiegelt het karakter van de stad. Daarnaast is het multiculturele aspect van de stad tot uiting gebracht door de ‘waterlijn’ gestalte te geven in een serie van vier verschillende flessen, waarop telkens de naam van een rivier staat.
Deze rivieren verwijzen naar de landen van herkomst van drie grote bevolkingsgroepen in Rotterdam. De Kizilirmak-fles is een van de serie van vier flessen waaronder Maaswater, Marowijnewater en Oued Moulouyawater. De Kizilirmak rivier is de langste rivier van Turkije.

Dit product is niet geschikt voor de vaatwasser.

Relevante categorieën: