LIVING

Origineel wonen! Daar helpen we je graag bij… Bijzondere producten om uitgebreid te tafelen, je huis opnieuw in te richten of je tuin een nieuwe look te geven. Woonaccessoires die net even anders zijn en waar zichtbaar met veel aandacht aan is gewerkt, vaak handgemaakt en duurzaam. Unieke woonaccessoires van Nederlandse en Belgische ontwerpers gemaakt van bijzonder mooie materialen zoals hout, leer, vilt en keramiek. Alle woonproducten hebben een unieke stijl en zorgen voor een origineel sfeervol geheel in je woonkamer.

Op markita.nl bieden wij jou ook een groot aanbod aparte meubels. Kasten, stoelen, tafels, lampen en nog veel meer bijzondere producten. Producten die rechtstreeks afkomstig zijn van de ontwerpers, in kleine oplage geproduceerd, en dus zeer uniek.

Deze originele woonaccessoires zijn ook uitermate geschikt om cadeau te doen. Aparte muurdecoratie, bijzonder servies of unieke trouwcadeaus. Bestel snel en je hebt gegarandeerd een bijzonder cadeau. Je nieuwe aankoop wordt binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd. En mocht je bij ontvangst niet tevreden zijn, dan stuur je het gewoon weer terug en krijg je je geld terug.