Carmela Bogman

Waxinelichthouder Lilylight Medium Titanium

Meer afbeeldingen

Waxinelichthouder Lilylight Medium Titanium

Artikelnummer:Lilylight-34018
Lilylight is een elegante waxinelichthouder die geïnspireerd is op een waterlelie. Door het transparante ontwerp, lijken de waxinelichtjes te zweven en is de houder, ook wanneer het waxinelichtje uit is, een mooie aanvulling voor het interieur. ...  meer

Specificaties

Afmetingen 16 x 7 cm
Materiaal Aluminium

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 21,00

Opties

€ 21,00

Details

Lilylight is een elegante waxinelichthouder die geïnspireerd is op een waterlelie. Door het transparante ontwerp, lijken de waxinelichtjes te zweven en is de houder, ook wanneer het waxinelichtje uit is, een mooie aanvulling voor het interieur.

Lilylight is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het aluminium oppervlak zorgt voor een zachte uitstraling waardoor het kaarslicht op een bijzondere manier weerkaatst.

Lilylight is verkrijgbaar in drie maten en bestaat uit vier losse elementen die men zelf makkelijk in elkaar kan schuiven. Een leuk cadeau om via de post naar vrienden of familie te versturen.

Lilylight is een ontwerp van Carmela Bogman en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De kleuren kunnen vanwege het productieproces enigszins afwijken van de kleur op de foto.

Relevante categorieën: