running chicken

vogeltjes mobile 12 (rood blauw groen)

Meer afbeeldingen

vogeltjes mobile 12 (rood blauw groen)

Artikelnummer:vogeltjes-1624
Deze kleurrijke mobile bestaat uit 6 kleine katoenen vogeltjes die al op de minste luchtstroom draaien! Daardoor blijft de mobile constant in beweging. Het is een ideale visuele stimulans voor baby's, maar ook gewoon een vrolijk element boven de...  meer

Specificaties

Afmetingen diameter +/- 45 cm, hoogte +/- 65 cm
Materiaal Katoen

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

Deze kleurrijke mobile bestaat uit 6 kleine katoenen vogeltjes die al op de minste luchtstroom draaien! Daardoor blijft de mobile constant in beweging. Het is een ideale visuele stimulans voor baby's, maar ook gewoon een vrolijk element boven de box of in de kinderkamer boven het kinderbedje of de commode. Geen enkele mobile of zelfs vogel is gelijk! De vogeltjes worden met doorzichtig nylondraad aan metalen stangetjes vastgemaakt. De oogjes van de stangetjes zijn dichtgesoldeerd. Hierdoor kunnen de vogeltjes niet losraken van de mobile, mocht je de mobile een duwtje willen geven om de vogeltjes extra levendig te laten bewegen.
De mobile wordt kant-en-klaar aangeleverd, je hoeft dus niets in elkaar te zetten! In de verpakking zijn een schroefhaakje, plug en extra sterk nylondraad bijgevoegd om de mobile aan het plafond te hangen.

Relevante categorieën: