Maandag meubels

vogelhuis op paal - vogelboomhut

Meer afbeeldingen

vogelhuis op paal - vogelboomhut

Artikelnummer:vogelboomhut-486
Een echt vogelparadijs, deze vogelhuis op paal van Maandag meubels. Een lekker huis om in te slapen, een voederplank en ruimte om een mooie pindaslinger op te hangen. Bovendien ook leuk voor mensen. Wie houdt er niet van vogels in zijn tuin, balkon o...  meer

Specificaties

Afmetingen 150x60x25cm
Materiaal Metaal

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 22,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 295,00

Opties

€ 295,00

Details

Een echt vogelparadijs, deze vogelhuis op paal van Maandag meubels. Een lekker huis om in te slapen, een voederplank en ruimte om een mooie pindaslinger op te hangen. Bovendien ook leuk voor mensen. Wie houdt er niet van vogels in zijn tuin, balkon of terras?
Met deze vogelboomhut komen ze het hele jaar door! Het vogelhuisje op paal is bezet in de lente. Zet ’s zomers een bakje water op de voederplank en de vogels komen lekker badderen. In herfst en winter komen ze naar de voederplank, vetbol of pindaslinger die je in de boom hangt. In het vogelhuisje komen de vogeltjes 's winters slapen, in de lente is het een perfecte nestkast.
De vogelboomhut is gemaakt van cortenstaal en kan dus altijd buiten staan. Het nestkastje is al in elkaar gezet. De boom klik je eenvoudig zonder gereedschap in elkaar. Laat de vogeltjes maar komen!

Relevante categorieën: