Maandag meubels

vogelboomhut

Meer afbeeldingen

vogelboomhut

Artikelnummer:vogelboomhut-486
Een echt vogelparadijs, deze boomhut van Maandag meubels. Een lekker huis om in te slapen, een voederplank en ruimte om een mooie pindaslinger op te hangen. Bovendien ook leuk voor mensen. Wie houdt er niet van vogels in zijn tuin, balkon of terras?...  meer

Specificaties

Afmetingen 150x60x25cm
Materiaal Metaal

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 22,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 295,00

Opties

€ 295,00

Details

Een echt vogelparadijs, deze boomhut van Maandag meubels. Een lekker huis om in te slapen, een voederplank en ruimte om een mooie pindaslinger op te hangen. Bovendien ook leuk voor mensen. Wie houdt er niet van vogels in zijn tuin, balkon of terras?
Met deze boomhut komen ze het hele jaar door! Het huisje is bezet in de lente. Zet ’s zomers een bakje water op de voederplank en de vogels komen lekker badderen. In herfst en winter komen ze naar de voederplank, vetbol of pindaslinger die je in de boom hangt. In het vogelhuisje komen de vogeltjes 's winters slapen, in de lente is het een perfecte nestkast.
De vogelboomhut is gemaakt van cortenstaal en kan dus altijd buiten staan. Het nestkastje is al in elkaar gezet. De boom klik je eenvoudig zonder gereedschap in elkaar. Laat de vogeltjes maar komen!

Relevante categorieën: