Evelien Lulofs

Vilten Vloerkleed Kisses vierkant 180x180cm met x-jes in kleur naar keuze

Meer afbeeldingen

Vilten Vloerkleed Kisses vierkant 180x180cm met x-jes in kleur naar keuze

Artikelnummer:Vloerkleed-22278
Kisses is gemaakt van 5mm dik vilt van 100% zuivere wol, welke gecarboniseerd en vuil- en waterafstotend is behandeld. Het materiaal draagt bij aan een goede akoestiek binnen de ruimte. Kleuren Kisses is verkrijgbaar in twee grijstinten voor een...  meer

Specificaties

Afmetingen 180x180cm
Materiaal Vilt, Wol

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 15,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 1.000,00

Opties

€ 1.000,00

Details

Kisses is gemaakt van 5mm dik vilt van 100% zuivere wol, welke gecarboniseerd en vuil- en waterafstotend is behandeld. Het materiaal draagt bij aan een goede akoestiek binnen de ruimte.

Kleuren
Kisses is verkrijgbaar in twee grijstinten voor een stijlvolle basis, er zijn tien accentkleuren voor het x-je. Door het x-je te wisselen van accentkleur kun je het interieur ieder seizoen een nieuwe uitstraling geven! Witgrijs, Middengrijs, Groengrijs donker, Groengrijs licht, Mosterdgeel, Limegroen, Junglegroen, IJsblauw, Oceaanblauw, Aubergine en Roze.

Vormen en maten
Het vilten vloerkleed is in verschillende formaten rond, rechthoekig en vierkant verkrijgbaar. Zit jouw ideale maat er hier in de shop niet bij? Neem even contact op.

Productie methode
De x-jes worden door een machine uitgesneden, waardoor ze als puzzelstuk perfect in de uitsparing passen.

Let op, dit product is het vilten vloerkleed inclusief x-jes in accentkleur naar keuze. Wil je Kisses zonder x-jes of een extra kleur x-jes er los bij kopen? Bekijk alle producten in de shop.

Relevante categorieën: