The Jewelry Story

Trouwringen met hout in geelgoud Forever

Meer afbeeldingen

Trouwringen met hout in geelgoud Forever

Artikelnummer:Trouwring-9447
En ze leefden nog lang en gelukkig … Prachtige 14 karaat geel gouden trouwringen ingelegd met ebbenhout. Deze ringen kunnen helemaal naar wens gemaakt worden en hebben vele variaties. Het is bijvoorbeeld mogelijk de ringen uit te voeren...  meer

Specificaties

Materiaal Goud

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 10,00

Levertijd: In overleg

€ 555,00

Opties

€ 555,00

Details

En ze leefden nog lang en gelukkig …

Prachtige 14 karaat geel gouden trouwringen ingelegd met ebbenhout. Deze ringen kunnen helemaal naar wens gemaakt worden en hebben vele variaties.

Het is bijvoorbeeld mogelijk de ringen uit te voeren in geel, wit of rood goud en in titanium.

Er is een keuze uit kersen (diep rood bruin) of ebbenhout (bijna zwart). Wij gebruiken voor deze ringen uitsluitend hout van meer dan 100 jaar oud.

De ring kan ook breder gemaakt worden.De streepjes hout kunnen helemaal rondom ingelegd worden of heel subtiel met slechts één streepje hout aan de bovenkant van de ring.

Deze trouwringen maken al meer dan 20 jaar onderdeel uit van onze collectie. Een specialiteit van ons atelier is het werken met hout in combinatie met goud, zilver of titanium. Wij hebben hier een speciale methode voor ontwikkeld, die niet alleen beeldschoon is maar ook duurzaam. Met andere woorden: het hout zit vereeuwigd in het sieraad.

De ringen kunnen tegen water en hoeven niet af onder de douche.

De prijs is €555,- per ring. Dat is voor 1 ring in 14 karaat geelgoud met 1 streepje hout. (zie ringen op de eerste foto). Meer streepjes kan ook, per streepje hout is dat € 60,-
Het duurt ongeveer 4 weken om deze ringen te maken.

Vanwege de fluctuerende goudprijs zijn de prijzen onder voorbehoud.

Al onze sieraden zijn naar eigen ontwerp, vervaardigd in ons atelier in Wijnjewoude. Al onze sieraden zijn voorzien van ons Meesterteken.

Ontwerp Jan Kerkstra en Marion Pannekoek

Relevante categorieën: