KidZ ImpulZ

Tipi Two legertent

Meer afbeeldingen

Tipi Two legertent

Artikelnummer:Tipi-12721
Je kent het vast wel: terwijl jij de was op staat te vouwen wordt van jouw net gewassen dekbed een tent gemaakt... Kinderen spelen nu eenmaal graag in tenten en vinden het leuk om hun eigen "huisje" te hebben. Deze Tipi tent voldoet aan...  meer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 2,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 101,70

Opties

€ 101,70

Details

Je kent het vast wel: terwijl jij de was op staat te vouwen wordt van jouw net gewassen dekbed een tent gemaakt... Kinderen spelen nu eenmaal graag in tenten en vinden het leuk om hun eigen "huisje" te hebben.

Deze Tipi tent voldoet aan alle eisen. het heeft een raampje om doorheen te kijken en 2 schattige "deurtjes" die gevoerd zijn met een vrolijke bijpassende stof.

Ook is er een bijpassend speelkleed (XS) bij te bestellen die er precies in past, maar dit is niet perse nodig. Dit kleed zit er niet aan vast omdat wij het belangrijk vinden dat de tent geheel veilig is en niet kan leiden tot paniek van het kind voor het geval hij om zou vallen.

De tipi indianen tent is gemaakt van nylon en stof en is zowel binnen als buiten te gebruiken en stimuleert de kinderen bij hun spel. De tent staat op 4 bamboestokken van 1.75 mt die precies in de sleuven in de hoeken van de tent passen. Als de stokken in de tent zitten, staat deze in 30 seconden en is deze in 10 seconden ingeklapt en opgeruimd. kan makkelijk in een hoekje staan, of past onder het bed op de kinderkamer.

Voor producten die tijdelijk niet leverbaar zijn geldt een levertijd van 5 tot 10 dagen, producten die wel leverbaar zijn hebben een levertijd van 2 tot 5 dagen.

Mocht je twijfelen over de kleur, dan kun je natuurlijk altijd een staaltje stof opvragen via de knop 'contact ontwerper'

Relevante categorieën: