TWO-O

The Stormchaser - Houten Fietskrat

Meer afbeeldingen

The Stormchaser - Houten Fietskrat

Artikelnummer:The-30360
DETAILS Geschikt voor op fietsenrek Gebeitst Vurenhout voor ultieme bescherming tegen het weer Ideaal om veel spullen mee te nemen Bekerhouder voor koffie of cappuccino Houder voor paraplu 41 x 31 x 21 cm Stalen en kunststof tie-wraps meegelev...  meer

Specificaties

Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 12,55

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 66,90

Opties

€ 66,90

Details

DETAILS
Geschikt voor op fietsenrek
Gebeitst Vurenhout voor ultieme bescherming tegen het weer
Ideaal om veel spullen mee te nemen
Bekerhouder voor koffie of cappuccino
Houder voor paraplu
41 x 31 x 21 cm
Stalen en kunststof tie-wraps meegeleverd
1 jaar garantie

TWO-O ONTWIKKELD DOOR
Een klassiek design in combinatie met het warme karakter van hout geeft jouw fiets met deze fietskrat een extra feature om mee door de stad te rijden. En geloof ons, je bent het nakijken waard met deze houten fietskrat op je fiets! Hij wordt geleverd met stalen tie-wraps waarmee je hem stevig vast kunt zetten op het fietsrekje.

TWO-O houdt van hout. En de houten fietskrat was er al enige tijd. We fietsen allemaal en nemen dan van alles me. Naast een bekerhouder heeft deze nieuwe krat nu ook een houder voor je paraplu. Zo neem je nog makkelijk je tas, koffie en paraplu mee tijdens het fietsen.

GEBEITST VURENHOUT
Het gebeitste Vurenhout is beschermd tegen weersinvloeden en ideaal om veel spullen te vervoeren tijdens het fietsen. Door speciale houtschroeven is de fietskrat een stevig product die jarenlang mee kan gaan. Duurzaam, stevig en mooi.

Relevante categorieën: