TWO-O

The Fixe - Houten Fietskrat

Meer afbeeldingen

The Fixe - Houten Fietskrat

Artikelnummer:Fietskrat-8509
DETAILS Geschikt voor op fietsenrek Gebeitst Vurenhout voor ultieme bescherming tegen weersinvloeden Ideaal om veel spullen mee te nemen Bekerhouder voor koffie of cappuccino 41 x 31 x 10 cm Stalen en kunststof tie-wraps meegeleverd 1 jaar gar...  meer

Specificaties

Afmetingen 410 mm x 310 mm x 100 mm
Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 6,25

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 51,70

Opties

€ 51,70

Details

DETAILS
Geschikt voor op fietsenrek
Gebeitst Vurenhout voor ultieme bescherming tegen weersinvloeden
Ideaal om veel spullen mee te nemen
Bekerhouder voor koffie of cappuccino
41 x 31 x 10 cm
Stalen en kunststof tie-wraps meegeleverd
1 jaar garantie

Doordat de krat volledig gemaakt is van hout past hij perfect bij het groene karakter van de fiets. Al je boodschappen past in deze krat! Geen tas op de rug maar design in de krat. En geloof ons, je bent het nakijken waard met deze houten fietskrat op je fiets! Hij wordt geleverd met stalen tie-wraps waarmee je hem stevig vast kunt zetten op het fietsrekje.

Een houten fietskrat was er al enige tijd. We fietsen allemaal en nemen dan van alles me. Maar nu is er de bekerhouder in je lage houten fietskrat. Zo neem je nog makkelijk je tas en koffie mee tijdens het fietsen.

GEBEITST VURENHOUT
Het gebeitste Vurenhout is beschermd tegen weersinvloeden en ideaal om veel spullen te vervoeren tijdens het fietsen. Door speciale houtschroeven is de fietskrat een stevig product die jarenlang mee kan gaan. Duurzaam, stevig en mooi.

Relevante categorieën: