5mm Paper

Terrazzo Poster Sun Groen Grijs

Meer afbeeldingen

Terrazzo Poster Sun Groen Grijs

Artikelnummer:Terrazzo-37279
Deze poster is onderdeel van de Terrazzo Poster Collectie. Deze collectie posters combineert foto's van echt terrazzo steen met abstract modern design. Terrazzo is afkomstig uit Italië en wordt gemaakt door verschillende soorten stenen in e...  meer

Specificaties

Afmetingen A4 (21 x 29.7 cm) en A3 (29.7 x 42 cm)
Materiaal Papier

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1 week

€ 13,00

Opties

* Verplichte velden

€ 13,00

Details

Deze poster is onderdeel van de Terrazzo Poster Collectie. Deze collectie posters combineert foto's van echt terrazzo steen met abstract modern design. Terrazzo is afkomstig uit Italië en wordt gemaakt door verschillende soorten stenen in een cement te mengen. Terrazzo staat bekend om haar mooie organische patronen met een moderne uitstraling.

In deze serie posters is de Terrazzo steen de ster van het kunstwerk. De verschillende patronen staan in contrast tot het abstracte en moderne design, wat resulteert in een zeer uniek stuk wanddecoratie.

De 'Terrazzo Poster Sun Groen Grijs' toont een terrazzo patroon gemaakt van beton, groen en wit steen en zwart marmer, gecombineerd met groen grijs abstracte vormen.

Afgedrukt op 200 gram mat papier en verkrijgbaar in maten A4 (21 x 29.7 cm) en A3 (29.7 x 42 cm). Lijst niet inbegrepen.

Relevante categorieën: