5mm Paper

Terrazzo Poster Moon Mint II

Meer afbeeldingen

Terrazzo Poster Moon Mint II

Artikelnummer:Terrazzo-37278
Deze poster is onderdeel van de Terrazzo Poster Collectie. Deze collectie posters combineert foto's van echt terrazzo steen met abstract modern design. Terrazzo is afkomstig uit Italië en wordt gemaakt door verschillende soorten stenen in e...  meer

Specificaties

Afmetingen A4 (21 x 29.7 cm) en A3 (29.7 x 42 cm)
Materiaal Papier

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1 week

€ 13,00

Opties

* Verplichte velden

€ 13,00

Details

Deze poster is onderdeel van de Terrazzo Poster Collectie. Deze collectie posters combineert foto's van echt terrazzo steen met abstract modern design. Terrazzo is afkomstig uit Italië en wordt gemaakt door verschillende soorten stenen in een cement te mengen. Terrazzo staat bekend om haar mooie organische patronen met een moderne uitstraling.

In deze serie posters is de Terrazzo steen de ster van het kunstwerk. De verschillende patronen staan in contrast tot het abstracte en moderne design, wat resulteert in een zeer uniek stuk wanddecoratie.

De 'Terrazzo Moon Print Mint II' toont een terrazzo patroon gemaakt van beton, groen en wit steen en zwart marmer, gecombineerd met pastel mintgroene en zwarte abstracte vormen.

Afgedrukt op 200 gram mat papier en verkrijgbaar in maten A4 (21 x 29.7 cm) en A3 (29.7 x 42 cm). Lijst niet inbegrepen.

Relevante categorieën: