Emax Domina

Tablethoes van rubber 'Swan'

Sale

Meer afbeeldingen

Tablethoes van rubber 'Swan'

Artikelnummer:Tablethoes-28327
Grote etui voor een tablet / Ipad van gerecyclede tractorband, met stevige gekleurde rits. Deze tablethoes is gemaakt door EcoWings: zij ontwerpen prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden. De upcyclede producten worden gemaakt...  meer

Specificaties

Afmetingen 27 x 22 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

Normale prijs: € 59,95

Promotieprijs € 49,95

Opties

Normale prijs: € 59,95

Promotieprijs € 49,95

Details

Grote etui voor een tablet / Ipad van gerecyclede tractorband, met stevige gekleurde rits.

Deze tablethoes is gemaakt door EcoWings: zij ontwerpen prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden. De upcyclede producten worden gemaakt in hun kleine en vriendelijke atelier in Indore (Noord-India). Zij hebben een grote passie voor het behoud van de natuur én voor mooi ontwerp, en met hun organisatie zorgen ze voor werkgelegenheid voor een team van ambachtslieden. Daarnaast organiseert EcoWings Eco-camps, waarbij jonge studenten worden geïnspireerd tot een groene levensstijl.

De producten van EcoWings zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een mooi strak ontwerp. De stevige, kleurige ritsen geven de producten een frisse uitstraling (met verschillende kleuren ritsen leverbaar). Robuuste doch elegante tassen waarmee je je streven naar duurzaamheid kunt uitstralen in een zakelijke omgeving!

Happy upcycle!

Relevante categorieën: