TWO-O

Stanley - Pet met Walnoten klep

Meer afbeeldingen

Stanley - Pet met Walnoten klep

Artikelnummer:Stanley-32685
DETAILS Geschikt voor op je hoofd Wol, leer en Eikenhout of Walnotenhout Beschermt tegen de koude wind en felle zon Nooit eerder vertoonde unieke houten klep Snapback-sluiting van duurzaam leer 1 jaar garantie STANLEY [STANLEYMES] Heather G...  meer

Specificaties

Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 13,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 49,95

Opties

€ 49,95

Details

DETAILS
Geschikt voor op je hoofd
Wol, leer en Eikenhout of Walnotenhout
Beschermt tegen de koude wind en felle zon
Nooit eerder vertoonde unieke houten klep
Snapback-sluiting van duurzaam leer
1 jaar garantie

STANLEY [STANLEYMES]
Heather Grey - Walnoten

De stanleymes dateert uit de jaren 50 van de twintigste eeuw en is tegenwoordig een onmisbaar stuk gereedschap bij houtbewerking. Het unieke van dit gereedschap is dat het verwisselbare mesjes heeft, zo blijft dit een gereedschap wat zich na enige tijd weer compleet vernieuwd door het oude te laten gaan en het nieuwe te omarmen. Het is een scherp stuk gereedschap bedoeld om zachte materialen mee te snijden, geschikt voor het maken van deze houten petten.

Stanley combineert grijs wol met bruin leer. Deze is te bestellen met een houten klep van Walnotenhout of Eikenhout. Het verschil tussen deze kleppen ligt hem in de kleur. Zo heeft Eikenhout een lichtere en frissere look, terwijl Walnotenhout juist een donkere en warme look heeft. Beide houtsoorten geven de houten klep een unieke uitstraling. Gecombineerd met het grijze wol maakt het deze pet een echte musthave voor in de herfst en winter. Het maakt je outfit af en je hoofd warm. Zorg dat je er altijd goed uitziet en warm bent met de Stanley!

Relevante categorieën: