Krista's tassen

Schoudertas zwart met rood leer - Lahti staand zwart-rood

Meer afbeeldingen

Schoudertas zwart met rood leer - Lahti staand zwart-rood

Artikelnummer:Lahti-27611
Deze soepele leren damestas is de perfecte tas voor de Ipad. De ronde lijnen in de tas lopen oneindig door van tas naar schouderband en van schouderband naar tas. Door een ingenieus systeem van drukknopen kunnen de twee korte schouderbanden vervangen...  meer

Specificaties

Afmetingen 25 x 23 x 9
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 245,00

Opties

€ 245,00

Details

Deze soepele leren damestas is de perfecte tas voor de Ipad. De ronde lijnen in de tas lopen oneindig door van tas naar schouderband en van schouderband naar tas. Door een ingenieus systeem van drukknopen kunnen de twee korte schouderbanden vervangen worden door één lange schouderband.

De tas wordt afgesloten met een rits.

De zwart met rode leren tas is vanbinnen gevoerd met een lichte voering en afgewerkt met leer. In de tas zitten diverse vakken, zo heb je twee open vakken voor bijvoorbeeld je sleutels, een vak voor je mobiel en twee ritsvakken voor je portemonnee. Door de lichte voering en de vele vakken kun je makkelijk je spullen vinden.

Het idee achter de tas is dat er eigenlijk geen 'zijkant' meer is. Dat de 'zijkant' opgenomen is in de vormgeving. Zo ook de schouderbanden. De schouderbanden zijn onderdeel van de vormgeving en er niet later 'aangeplakt'.

Relevante categorieën: