Emax Domina

Rugzak van autoband 'Black Tiger'

Meer afbeeldingen

Rugzak van autoband 'Black Tiger'

Artikelnummer:Rugzak-28338
Robuuste rugzak / backpack gemaakt van upcycled tractorband. Zeer duurzaam & slank ontwerp, met vakmanschap gemaakt. Deze reistas of schooltas heeft veel externe zakken buiten en binnen, voor notitieboek, schrijfwaren e.d. Een kussenvoering voor...  meer

Specificaties

Afmetingen 45 x 33 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 129,95

Opties

€ 129,95

Details

Robuuste rugzak / backpack gemaakt van upcycled tractorband. Zeer duurzaam & slank ontwerp, met vakmanschap gemaakt. Deze reistas of schooltas heeft veel externe zakken buiten en binnen, voor notitieboek, schrijfwaren e.d. Een kussenvoering voor de bescherming van de laptop. Met verschillende kleuren rits verkrijgbaar (oranje, zeeblauw).

Deze rugtas is gemaakt door EcoWings: zij ontwerpen prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden. De upcyclede producten worden gemaakt in hun kleine en vriendelijke atelier in Indore (Noord-India). Zij hebben een grote passie voor het behoud van de natuur én voor mooi ontwerp, en met hun organisatie zorgen ze voor werkgelegenheid voor een team van ambachtslieden. Daarnaast organiseert EcoWings Eco-camps, waarbij jonge studenten worden geïnspireerd tot een groene levensstijl.

De tassen van EcoWings zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een mooi strak ontwerp. De tassen zijn niet alleen mooi maar vooral ook erg praktisch. Ze zijn waterafstotend en voorzien van een kussenvoering ter bescherming van een laptop of tablet. Er zijn vele vakjes aan binnen- en buitenkant voor telefoon, portemonnee, pennen, etc. De stevige, kleurige ritsen geven de tassen een frisse uitstraling (met verschillende kleuren ritsen leverbaar). Robuuste doch elegante tassen waarmee je je streven naar duurzaamheid kunt uitstralen in een zakelijke omgeving!

Relevante categorieën: