Happenplank

Ronde pizzaplank/ hapjesplank van hardhout

Meer afbeeldingen

Ronde pizzaplank/ hapjesplank van hardhout

Artikelnummer:Ronde-27517
Maak kennis met de Happenplank! Een Happenplank is een handgemaakte, robuuste hardhouten plank die zowel als hapjesplank, kaasplank, broodplank en zelfs als snijplank gebruikt kan worden. Al onze planken zijn uniek en een perfect cadeau voor ieder...  meer

Specificaties

Afmetingen 45 x 2,5 cm
Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 75,95

Opties

€ 75,95

Details

Maak kennis met de Happenplank!

Een Happenplank is een handgemaakte, robuuste hardhouten plank die zowel als hapjesplank, kaasplank, broodplank en zelfs als snijplank gebruikt kan worden. Al onze planken zijn uniek en een perfect cadeau voor iedereen die van koken en/ of borrelen houdt.

Onze Happenplank zijn een origineel en persoonlijk cadeau ter ere van een verjaardag, vaderdag, moederdag, een huwelijk of ter afscheid van een collega. U kunt uw Happenplank ook laten graveren om het cadeau nog persoonlijker te maken. Neem hiervoor contact op met de verkoper.

Van hardhout
Onze Happenplanken worden met de hand gemaakt van hardhout, en wel van kersen- of beukenhout. Van dit hout kun je namelijk de beste snijplanken maken. Het hout is hard, zodat je er goed op kan snijden en er geen diepe krassen in het hout ontstaan. Dat is wel zo hygiënisch! Ook zit er geen looizuur in onze Happenplanken (zoals in eikenhouten snijplanken) en dat vinden wij wel zo veilig. Het koord is van echt leer en enorm stevig, je kunt de Happenplank er zo mee aan de muur hangen. Kortom, de Happenplanken worden gemaakt van het beste hout en zijn dan ook van de beste kwaliteit. Uw Happenplank kan een leven mee!

Relevante categorieën: