Mafesi Jewels

Ring met draairing | Tibetaanse 'worry ring'

Meer afbeeldingen

Ring met draairing | Tibetaanse 'worry ring'

Artikelnummer:Ring-16892
Zilveren ring met een binnenring van halfronddraad, die je vrij kunt draaien rond de buitenring. Deze draairing is gehamerd en gepolijst waardoor de facetten mooi glimmen. De zijkanten van de ring lopen uit naar buiten, maar dragen toch comfortabel o...  meer

Specificaties

Afmetingen Maat: 17
Materiaal Zilver

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 6,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 99,50

Opties

€ 99,50

Details

Zilveren ring met een binnenring van halfronddraad, die je vrij kunt draaien rond de buitenring. Deze draairing is gehamerd en gepolijst waardoor de facetten mooi glimmen. De zijkanten van de ring lopen uit naar buiten, maar dragen toch comfortabel omdat deze gepolijst zijn. De binnenkant is hoogglans gepolijst, waardoor het mooi contrasteert met het gematteerde zilver van de buitenkant.

Deze ringen zijn gebaseerd op antieke Tibetaanse gebedswielen, een belangrijk voorwerp bij Tibetaanse boeddhisten. Het is een metalen cilinder op een handvat, die in de richting van de klok rondgedraaid wordt. In deze cilinder zitten rollen met mantra's bedrukte of beschreven papiertjes. De bekendste mantra in Tibet is de spreuk 'Om Mani Padme Hum'; deze prevelen de Tibetanen overal. Dit alles in eerste instantie om het karma (je leven dat vorm krijgt door je daden) te verhogen. Door het ronddraaien van een gebedswiel gaat de spreuk op in de wind, zodat uiteindelijk iedereen van dit goede karma kan meegenieten.

Deze ringen worden ook wel 'worry rings' genoemd: het draaien van de ring zorgt voor ontspanning en vermindert stress!

Materiaal:
Zilver|925; scheen: ca. 8 mm

Relevante categorieën: