Emax Domina

Riem van gerecycled rubber

Meer afbeeldingen

Riem van gerecycled rubber

Artikelnummer:Riem-28333
Riem van gerecyclede tractorband. Met rode achterkant. Deze riem is gemaakt door EcoWings: zij ontwerpen prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden. De upcyclede producten worden gemaakt in hun kleine en vriendelijke atelier in...  meer

Specificaties

Afmetingen 3 maten: 85 cm, 100 cm, 115 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 42,95

Opties

€ 42,95

Details

Riem van gerecyclede tractorband. Met rode achterkant.

Deze riem is gemaakt door EcoWings: zij ontwerpen prachtige tassen en accessoires van gerecyclede tractorbanden. De upcyclede producten worden gemaakt in hun kleine en vriendelijke atelier in Indore (Noord-India). Zij hebben een grote passie voor het behoud van de natuur én voor mooi ontwerp, en met hun organisatie zorgen ze voor werkgelegenheid voor een team van ambachtslieden. Daarnaast organiseert EcoWings Eco-camps, waarbij jonge studenten worden geïnspireerd tot een groene levensstijl.

De producten van EcoWings zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een mooi strak ontwerp. De stevige, kleurige ritsen geven de producten een frisse uitstraling (met verschillende kleuren ritsen leverbaar). Robuuste doch elegante tassen waarmee je je streven naar duurzaamheid kunt uitstralen in een zakelijke omgeving!

Relevante categorieën: