running chicken

Ontwerp je eigen knuffel!

Meer afbeeldingen

Ontwerp je eigen knuffel!

Artikelnummer:knuffel-1859
Laat je kind haar of zijn eigen knuffel tekenen/ ontwerpen! Op basis van de tekening (en bijbehorende toelichting) maak ik een fijne, heel knuffelbare knuffel. Natuurlijk kun je ook "gewoon" een knuffel laten maken in jouw (lievelings) k...  meer

Specificaties

Afmetingen hangt af van de kindertekening

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 6,05
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

Laat je kind haar of zijn eigen knuffel tekenen/ ontwerpen! Op basis van de tekening (en bijbehorende toelichting) maak ik een fijne, heel knuffelbare knuffel.

Natuurlijk kun je ook "gewoon" een knuffel laten maken in jouw (lievelings) kleuren, in de vorm van je (lievelings) dier.

Of laat een knuffel maken van die lekkere zachte broek die niet meer past! Of van die mooie trui van je die uit de mode is geraakt en die je toch nooit meer aan gaat doen (maar zonde is om weg te gooien)... Of van een restje stof dat je hebt gebruikt om de gordijnen te maken of de wieg mee te bekleden...
Stuur een berichtje naar me als je meer informatie hierover wilt. Nadat ik je wensen (en eventuele stofjes) heb ontvangen, duurt het maximaal 3 weken om je knuffel te maken en te versturen.

Soms moet ik een meerprijs rekenen voor ontwerpen waar veel details in zijn verwerkt. Dit zijn vaak tekeningen van kinderen die 8 jaar of ouder zijn. Mocht het zo zijn, dat dit bij jouw ontwerp het geval is, dan geef ik dit van tevoren aan. Zo kun je zelf beslissen of je dat wilt of niet. Voor ontwerpen van kinderen die 7 jaar of jonger zijn, wordt over het algemeen onderstaande prijs gerekend.

Relevante categorieën: