Nathaly Heesakkers

Oma´s Lampje van beton - Crevette

Meer afbeeldingen

Oma´s Lampje van beton - Crevette

Artikelnummer:Omas-24801
Onderstroom, het platform voor jong ontwerptalent, heeft door middel van crowdfunding de productie van Oma´s Lampje kunnen realiseren. Dankzij de bestellingen die er gedaan zijn, wordt de eerste genummerde serie van 100 lampjes geproduceerd. ...  meer

Specificaties

Afmetingen LxBxH 16x16x25 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 18,05

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 101,95

Opties

€ 101,95

Details

Onderstroom, het platform voor jong ontwerptalent, heeft door middel van crowdfunding de productie van Oma´s Lampje kunnen realiseren. Dankzij de bestellingen die er gedaan zijn, wordt de eerste genummerde serie van 100 lampjes geproduceerd.

Het ontwerp ‘Oma’s lampje’ is “een resultaat van mijn zoektocht naar producten uit het verleden om deze terug te brengen als volwaardige producten. Ik probeer de ‘ziel’ en ambachtelijke kwaliteit van oude lampjes met moderne materialen te combineren”. Hiermee krijgt een oud ontwerp een nieuw leven in modern design.

‘Oma’s lampje’ wordt geproduceerde in drie pastel kleuren: Malachite (licht blauw), Jaune Pale (pastel geel) en Crevette (garnaal roze).

Ik ben superblij dat mijn ontwerp nu in realiteit is. Het ontwerp is niet eenvoudig te maken en het blijft dus voor een groot deel handwerk uit Holland maar dat maakt het lampje alleen maar nog unieker.

Relevante categorieën: