Nathaly Heesakkers

Oma's Lampje Small Oranje Bruin

Meer afbeeldingen

Oma's Lampje Small Oranje Bruin

Artikelnummer:Omas-21249
Erg typerend qua vorm zijn de oude stoffige lampenkapjes, welke op ambachtelijke wijze een flinke metamorfose zijn ondergaan. De bekleding is verwijderd om de oubolligheid achterwege te laten en de typerende vorm nog meer te laten spreken. De betonne...  meer

Specificaties

Afmetingen LxBxH 13x13x22 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 18,05
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

Erg typerend qua vorm zijn de oude stoffige lampenkapjes, welke op ambachtelijke wijze een flinke metamorfose zijn ondergaan. De bekleding is verwijderd om de oubolligheid achterwege te laten en de typerende vorm nog meer te laten spreken. De betonnen voet zorgt ervoor dat het lampje in diverse standen gepositioneerd kan worden.

Bij deze goedkopere uitvoering is het beton gedeeltelijk in dezelfde kleur als het kapje gekleurd om zo toch een speels en kleurrijk effect te bereiken. Afmetingen zijn per lampje verschillend. De mal van de betonnen voet wordt namelijk afgestemd op de afmetingen van de lampenkapjes. Dit zijn oude gebruikte lampenkapjes die Nathaly uit diverse kringloopwinkels vandaan haalt. Een aanbod van veel verschillende vormen, maten en kleuren zorgt er dan voor dat elk lampje uniek is. (prijzen zijn afhankelijk van het formaat)

Relevante categorieën: