Nathaly Heesakkers

Oma's Lampje met betonnen voet - Medium Groen

Meer afbeeldingen

Oma's Lampje met betonnen voet - Medium Groen

Artikelnummer:Omas-10184
Erg typerend qua vorm zijn de oude stoffige lampenkapjes, welke op ambachtelijke wijze een flinke metamorfose zijn ondergaan. De bekleding is verwijderd om de oubolligheid achterwege te laten en de typerende vorm nog meer te laten spreken. De betonne...  meer

Specificaties

Afmetingen LxBxH 16x16x24 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 18,25

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 121,75

Opties

€ 121,75

Details

Erg typerend qua vorm zijn de oude stoffige lampenkapjes, welke op ambachtelijke wijze een flinke metamorfose zijn ondergaan. De bekleding is verwijderd om de oubolligheid achterwege te laten en de typerende vorm nog meer te laten spreken. De betonnen voet zorgt ervoor dat het lampje in diverse standen gepositioneerd kan worden.

Bij deze uitvoering lijkt het alsof het metalen frame van het kapje doorloopt om de betonnen voet. Dit geeft een extra speels en kleurrijk effect aan het geheel. Afmetingen zijn per lampje verschillend. De mal van de betonnen voet wordt namelijk afgestemd op de afmetingen van de lampenkapjes. Dit zijn oude gebruikte lampenkapjes die Nathaly uit diverse kringloopwinkels vandaan haalt. Een aanbod van veel verschillende vormen, maten en kleuren zorgt er dan voor dat elk lampje uniek is. (prijzen zijn afhankelijk van het formaat)

Relevante categorieën: