NJOJ Dutch Design

NJOJ Gevel

Meer afbeeldingen

NJOJ Gevel

Artikelnummer:NJOJ-18391
NJOJ Buitenverlichting Laat licht stralen Het bijzondere van NJOJ buitenverlichting is niet alleen het minimalistische design, het fraaie materiaalgebruik en de mooie afwerking. Het is vooral ook het sfeervolle licht dat er vanaf straalt, zonder d...  meer

Specificaties

Afmetingen 30cm 10cm 18 cm
Materiaal Aluminium

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 449,00

Opties

* Verplichte velden

€ 449,00

Details

NJOJ Buitenverlichting Laat licht stralen

Het bijzondere van NJOJ buitenverlichting is niet alleen het minimalistische design, het fraaie materiaalgebruik en de mooie afwerking. Het is vooral ook het sfeervolle licht dat er vanaf straalt, zonder dat je een lichtbron ziet.

Omdat we NJOJ buitenverlichting in eigen beheer produceren kunnen de lampen naar wens worden uitgevoerd. Naast de 5 standaardkleuren, zelfs in duizenden andere tinten naar keuze. Door de toepassing van aluminium, watergedragen lakken en ledverlichting is alle NJOJ verlichting bovendien een milieubewuste keuze. Het energieverbruik is slechts 15% van een normale lamp. Tot slot heeft de ledverlichting een verwachte levensduur tot 50.000 uur. Genoeg voor duizenden mooie avonden.

De gevellamp is uitgevoerd in massief aluminium. Door de ingebouwde voeding overal te plaatsen. Bijvoorbeeld de uitlichting van een deur of gevel. De NJOJ Gevel is voorzien van Thomson Powerled.
Verkrijgbaar in vijf kleuren hoogglans of tegen meerprijs een eigen kleurkeuze.

De NJOJ gevellamp wordt met een bijpassend ophangsysteem onzichtbaar tegen uw gevel bevestigd. Het geheel gesloten armatuur geeft rondom een bijzonder warm strijklicht.

Relevante categorieën: