NJOJ Dutch Design

NJOJ bartafel Original S

Meer afbeeldingen

NJOJ bartafel Original S

Artikelnummer:NJOJ-33995
Dit is de 6 persoons NJOJ bartafel Original S met houten blad en aluminium onderstel. Het formaat van 60x140cm, hoogte 108cm is uitermate handzaam. Handige voetsteunen om gezellig aan de tafel te hangen. Haken op elke hoek voor jas of tas. Door de ku...  meer

Specificaties

Afmetingen 60x140x108cm (BxLxH)

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 15,50

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 434,50

Opties

€ 434,50

Details

Dit is de 6 persoons NJOJ bartafel Original S met houten blad en aluminium onderstel. Het formaat van 60x140cm, hoogte 108cm is uitermate handzaam. Handige voetsteunen om gezellig aan de tafel te hangen. Haken op elke hoek voor jas of tas. Door de kunststof pootafwerking zijn de NJOJ bartafels uitstekend geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. De NJOJ bartafel is binnen een minuut op te zetten met het gepatenteerde kliksysteem. Ook uitstekend geschikt voor permanent gebruik als bijvoorbeeld hoge eettafel of als presentatiemeubel. Met de optionele korte poten ook inzetbaar als eettafel met een hoogte van 78cm.

Het tafelblad van hout is geschuurd maar verder onbehandeld. Wij adviseren het tafelblad te beitsen zodat het beschermd is tegen vlekken en vocht. Het aluminium is een onbehandeld industrieel product. NJOJ bartafels zijn 100% duurzaam en een milieubewuste keuze.
Wij bieden bij Markita ook de draagtas aan voor het aluminium onderstel. Indien deze gelijktijdig besteld wordt met deze bartafel zijn er geen verzendkosten. Deze draagtas is superhandig en oerdegelijk, echt een must have!

Relevante categorieën: