FASHION

Fashion met passie gemaakt! Unieke tassen, modeaccessoires, sieraden en kleding. Alles voor een complete outfit die niemand anders heeft. Producten die net even anders zijn en waar met veel aandacht aan is gewerkt. T-shirts van bamboe, overhemden met originele prints en laarzen die je elke keer een andere look kunnen geven. Geen grote merken, maar gepassioneerde ontwerpers met een startend merk, origineel product of unieke productie met nadruk op duurzaamheid.

Op markita.nl bieden wij jou een breed online aanbod tassen, zoals laptoptassen, handtassen, leren shoppers en avondtasjes. Ze zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook je outfit helemaal afmaken. Bij iedere outfit de juiste tas!

Naast deze prachtige tassen hebben wij een groot aanbod modeaccessoires. Ze geven je outfit net even iets extra’s, meer kleur of brengen je persoonlijkheid naar voren. Unieke kettingen, bijzondere oorbellen, zilveren ringen, houten zonnebrillen, trendy sjaals en originele telefoonhoesjes. Allemaal in kleine oplages gemaakt en direct van de ontwerper waardoor jij een bijzonder product aanschaft.

Bestel nu een van deze unieke producten en je nieuwe aanwinst wordt binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd. En mocht je bij ontvangst niet tevreden zijn, dan stuur je het gewoon weer terug en krijg je je geld terug.