Krista's tassen

Leren zakentas - Krista's Helsinki paars - felrood - zwart

Meer afbeeldingen

Leren zakentas - Krista's Helsinki paars - felrood - zwart

Artikelnummer:Kristas-29122
Deze tas kan als zakentas gebruikt worden, er past een A4 mapje en een 13" laptop in. De tas kan schuinover worden gedragen. De schouderband is maximaal 148cm lang en minimaal 80cm lang. Door het gebruik van meerdere kleuren kan de tas kan...  meer

Specificaties

Afmetingen 35 x 25 x 10 cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 229,00

Opties

€ 229,00

Details

Deze tas kan als zakentas gebruikt worden, er past een A4 mapje en een 13" laptop in.

De tas kan schuinover worden gedragen. De schouderband is maximaal 148cm lang en minimaal 80cm lang.

Door het gebruik van meerdere kleuren kan de tas kan aan twee verschillende kanten worden gedragen.

Ik heb gebruik gemaakt van een lichte voering voor het gemakkelijk vinden van je spullen, met 3 ondiepe insteekvakjes (makkelijk voor de sleutels of make up, 2 ritsvakken en vakje voor mobiel).

Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft.

De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.
De schouderband is verstelbaar, de voering is licht van kleur en er zitten meerdere (rits) vakken in de tas om alles handig te kunnen opbergen. Om de tas helemaal af te maken is er ook een portemonnee in dezelfde stijl verkrijgbaar.

Relevante categorieën: