Krista's tassen

Leren sportieve schoudertas Krista's Russia 2 zwart - donkergrijs - grijs

Meer afbeeldingen

  • Krista's Russia 2 sportieve leren schoudertas met lange en korte schouderbanden
  • Krista's Russia 2 sportieve leren schoudertas met lange en korte schouderbanden

Leren sportieve schoudertas Krista's Russia 2 zwart - donkergrijs - grijs

Artikelnummer:Russia-12973
Mooie leren sportieve schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kan je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan één of twee k...  meer

Specificaties

Afmetingen 18x36x8 cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 239,00

Opties

€ 239,00

Details

Mooie leren sportieve schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kan je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan één of twee korte schouderbandjes. De lange schouderband zit vast met een musketon haak een haak die je gemakkelijk los van de tas kan maken. De korte schouderbanden zijn met sterke drukknopen bevestigd.

Door de breedte van de Russia 2 en de grote opening, heb je een goed zicht op de spullen in de tas. Ook de lichte voering helpt daar aan mee.

De zwart-witte leren Russia 2 tas is van binnen helemaal gevoerd en de vakken zijn met leer afgewerkt. Zo krijgt de tas een nog chiquere uitstraling.

Aan de buitenkant van de tas bevinden zich, naast de grote rits ook, verscholen achter de licht grijze ronde lijnen kleine twee ritsvakken. Binnenin het grote vak van de tas bevinden zich nog eens twee ritsvakken en 3 ondiepe insteekvakken en een vak voor je mobiel.

Relevante categorieën: