Krista's tassen

Leren schoudertas van Krista's: Russia 1 zwart - wit

Meer afbeeldingen

Leren schoudertas van Krista's: Russia 1 zwart - wit

Artikelnummer:Russia-12968
De Russia 1 is een mooie compacte leren schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kun je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan é...  meer

Specificaties

Afmetingen 18x28x8 cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 229,00

Opties

€ 229,00

Details

De Russia 1 is een mooie compacte leren schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kun je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan één of twee korte schouderbandjes. De lange schouderband zit vast met een musketon haak een haak die je gemakkelijk los van de tas kan maken. De korte schouderbanden zijn met sterke drukknopen bevestigd.

De zwart-witte leren Russia tas is van binnen helemaal gevoerd en de vakken zijn met leer afgewerkt. Zo krijgt de tas een nog chiquere uitstraling.

Aan de buitenkant van de tas bevinden zich, verscholen achter de witte ronde lijnen kleine twee ritsvakken en het grote ritsvak (in het midden). Binnenin het grote vak van de tas bevinden zich nog eens twee ritsvakken en 3 ondiepe insteekvakken en een vak voor je mobiel.

Relevante categorieën: