Krista's tassen

Leren schoudertas compact - Russia 1 donkergrijs - grijs - turquoise

Meer afbeeldingen

Leren schoudertas compact - Russia 1 donkergrijs - grijs - turquoise

Artikelnummer:Russia-12961
Mooie compacte leren schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kun je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan één of twee ko...  meer

Specificaties

Afmetingen 18x28x8 cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 229,00

Opties

€ 229,00

Details

Mooie compacte leren schoudertas waarvan de korte schouderbanden vervangen kunnen worden door één lange schouderband. Zo kun je de tas overdag sportief dragen door de lange schouderband en 's avonds aan één of twee korte schouderbandjes. De lange schouderband zit vast met een musketon haak een haak die je gemakkelijk los van de tas kan maken. De korte schouderbanden zijn met sterke drukknopen bevestigd.

De donkergrijs - grijs - turquoise leren Russia 1 tas is van binnen helemaal gevoerd met een lichte voering en de vakken zijn met leer afgewerkt. Zo krijgt de tas een nog chiquere uitstraling.

Aan de buitenkant van de tas bevinden zich, verscholen achter de witte turquoise ronde lijnen twee ritsvakken. In het grote vak dat met een rits wordt gesloten bevinden zich nog eens twee ritsvakken en 3 ondiepe insteekvakken en een vak voor je mobiel.

Relevante categorieën: