Krista's tassen

Lederen werktas dames - Krista's Helsinki A4 zwart - rood - donkerpaars

Meer afbeeldingen

Lederen werktas dames - Krista's Helsinki A4 zwart - rood - donkerpaars

Artikelnummer:Kristas-32660
Deze leren damestas kan als zakentas gebruikt worden, er past een A4 map en een 13" laptop in. De lederen werktas kan schuin over het lichaam worden gedragen. De schouderband is maximaal 148cm lang en minimaal 80cm lang. Door het gebruik v...  meer

Specificaties

Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 249,00

Opties

€ 249,00

Details

Deze leren damestas kan als zakentas gebruikt worden, er past een A4 map en een 13" laptop in.

De lederen werktas kan schuin over het lichaam worden gedragen. De schouderband is maximaal 148cm lang en minimaal 80cm lang.

Door het gebruik van meerdere kleuren kan de tas kan aan twee verschillende kleurkanten worden gedragen.

Ik heb gebruik gemaakt van een lichte voering voor het gemakkelijk vinden van je spullen, met 3 ondiepe insteekvakjes (makkelijk voor de sleutels of make up), 2 ritsvakken en vakje voor mobiel.


Het idee achter het ontwerp van de Helsinki serie:

Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft.

De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.
De schouderband is verstelbaar, de voering is licht van kleur en er zitten meerdere (rits) vakken in de tas om alles handig te kunnen opbergen. Om de tas helemaal af te maken is er ook een portemonnee in dezelfde stijl verkrijgbaar.

Relevante categorieën: