KeiLief

Kunst fotocollage - nieuwe diepzee diersoort, alias; Tentakelwaaiersnuit

Meer afbeeldingen

Kunst fotocollage - nieuwe diepzee diersoort, alias; Tentakelwaaiersnuit

Artikelnummer:Kunst-24555
Fotocollage KeiDiep avatar op Dibond achter acrylaat Uitvoering; De KeiDiep diersoorten zijn gedrukt op 170gr Satin, bevestigd op 3mm dibond (aluminium met kunstof kern) en volvlak verlijmd met 5mm dik glashelder acrylaat. De achterzijde is voorzie...  meer

Specificaties

Afmetingen 40x40 cm of 80x80cm
Materiaal Aluminium, Kunststof

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 6,05

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 203,60

Opties

* Verplichte velden

€ 203,60

Details

Fotocollage KeiDiep avatar op Dibond achter acrylaat
Uitvoering; De KeiDiep diersoorten zijn gedrukt op 170gr Satin, bevestigd op 3mm dibond (aluminium met kunstof kern) en volvlak verlijmd met 5mm dik glashelder acrylaat. De achterzijde is voorzien van u-profielen rondom. Gemakkelijk op te hangen, geen lijst nodig.

Diersoort: range pinna squilla multi antennas magna-oculo region: (alias; Tentakelwaaiersnuit)

Werkwijze
De KeiDiep avatars ontwerp ik digitaal. Ik gebruik foto’s die ik samenstel van stukjes organische materiaal met een ’huid’ van planten, aangespoeld hout, etc., foto’s van levende insecten, of bestaande foto’s. Van al deze onderdelen bouw, plak, knip en poets ik een nieuwe soort. Ten slotte breng ik de suggestie van diepte aan door schaduwlagen en transparantie. Dit is een zeer tijdrovend werkje, waardoor de KeiDiep avatars uit wel 200 verschillende lagen bestaan.

KeiDiep
De avatarfamilie breidt zich uit van land naar water. Er zijn KeiLief familieleden gevonden en gefotografeerd op bijna onbereikbare diepten, in oceanen ver weg. Door het barre leefklimaat en het ijskoud water, zijn deze exoten niet eerder door de mens waargenomen. Als Marine Biologist Inventor heb ik deze KeiDiep exemplaren gefotografeerd, van een Latijnse naam voorzien en heb ik voor u gegevens als vindplaats en formaat genoteerd.

Relevante categorieën: