UrbanFabric

Klok Amsterdam - M

Meer afbeeldingen

Klok Amsterdam - M

Artikelnummer:Klok-11141
Plattegronden zijn fascinerend. Rivieren, bebouwing en wegen banen zich een weg door het landschap, samen creëren ze meeslepende geografische vormen. De schoonheid van de stadsplattegrond transformeert onze klokken tot bijzondere objecten. Kijke...  meer

Specificaties

Afmetingen 44 cm

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 4,00
Dit product is momenteel helaas niet leverbaar.

Details

Plattegronden zijn fascinerend. Rivieren, bebouwing en wegen banen zich een weg door het landschap, samen creëren ze meeslepende geografische vormen. De schoonheid van de stadsplattegrond transformeert onze klokken tot bijzondere objecten. Kijkend naar de stad waan je je op een ontdekkingstocht: je kunt er net zo lang naar turen als naar een echte stadskaart.

Veel mensen voelen zich verbonden met de stad waarin ze leven, de klok geeft hen de mogelijkheid om dat gevoel van verbondenheid te etaleren. Het is als het ophangen van een mooie plattegrond, maar dan specialer, het is óók nog een gebruiksvoorwerp.

Wij maken alle klokken op bestelling. Daarmee kunnen we een hoge kwaliteit garanderen, maar het kost ook tijd. Daarom hanteren we een maximale levertijd van 10 werkdagen.

Relevante categorieën: