Krista's tassen

Kleine leren damestas met lange schouderband: Krista's Helsinki small turquoise - donkergrijs - grijs

Meer afbeeldingen

Kleine leren damestas met lange schouderband: Krista's Helsinki small turquoise - donkergrijs - grijs

Artikelnummer:Kleine-13836
De Helsinki small turquoise - donkergrijs - grijs is een kleine schoudertas met de afmetingen 22x18x6cm (hxbxd). De tas kan kort over de schouder als wel schuinover worden gedragen. De schouderband is maximaal 142cm lang en minimaal 76cm lang. Do...  meer

Specificaties

Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 175,00

Opties

€ 175,00

Details

De Helsinki small turquoise - donkergrijs - grijs is een kleine schoudertas met de afmetingen 22x18x6cm (hxbxd).
De tas kan kort over de schouder als wel schuinover worden gedragen. De schouderband is maximaal 142cm lang en minimaal 76cm lang.

Doordat ik gebruik maak van meerdere kleuren kan je de tas kan aan twee kanten (kleuren) dragen. Bij deze tas is dat de turquoise of donkergrijze kant.

De tas is gevoerd met een lichte voering met twee ondiepe insteek vakken, mobielvak en twee ritsvakken. De vakken zijn afgewerkt met leer.

In dezelfde stijl en kleurcombinaties zijn verschillende modellen en een portemonnee verkrijgbaar.

Het ontstaan van de Helsinki serie
Ditmaal heb ik mij laten inspireren door het lijnenspel. Het integreren van naden en lijnen in de tas op een zodanige manier dat het niet alleen een praktische functie, maar ook een beeldende functie heeft. De zijnaad van de tas heb ik naar de voor en achter zijde van de tas verplaatst. Door een contrasterende kleur te gebruiken valt deze lijn extra op. Zo vormen de tas en schouderband één geheel.

Relevante categorieën: