KidZ ImpulZ

Kinderfauteuil vlinder

Meer afbeeldingen

Kinderfauteuil vlinder

Artikelnummer:Peuterstoel-27988
Gun je kids een eigen stoel om op te zitten of te loungen. Vaak besteden we veel aandacht aan de kinderstoel voor aan tafel maar kinderen vinden het ook leuk om in de "zithoek" hun eigen plekje te hebben om mee te loungen. Hier kunnen ze le...  meer

Specificaties

Materiaal Katoen

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 1,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 63,90

Opties

€ 63,90

Details

Gun je kids een eigen stoel om op te zitten of te loungen. Vaak besteden we veel aandacht aan de kinderstoel voor aan tafel maar kinderen vinden het ook leuk om in de "zithoek" hun eigen plekje te hebben om mee te loungen. Hier kunnen ze lekker televisie kijken, een boekje lezen en hebben ze hun eigen stoel bij het "borrelen".

Maak de kinderfauteuil helemaal persoonlijk door er een naam of leuke tekst op te borduren! Een ideaal cadeau wat jaren mee gaat en zeer hoog gewaardeerd wordt door kinderen en hun ouders.

Onze stoeltjes zijn volledig gemaakt van schuim, en hebben een afneembare, wasbare hoes van 100% katoen en een apart kussentje. Ieder stoeltje wordt speciaal voor jou gemaakt.

Doordat de stoeltjes geheel van schuim gemaakt zijn, kunnen kinderen er zich niet aan bezeren én kunnen ze het stoeltje zelf optillen, of schuiven naar de plek waar het bankje volgens hen zou moeten staan. Ook kunnen ze er heerlijk op ravotten en spelen.
Specificaties:
Materiaal: katoenen hoes met schuim vulling
Afmetingen: 55(b)*45(h), de zithoogte is ca. 18 cm, zitdiepte ca 27 cm
Afwerking: hoes is met rits (de rits is altijd wit of zwart van kleur)
Onderhoud: de hoes is machine wasbaar op 30 graden

Levertijd 5-10 werkdagen.

Relevante categorieën: