KIDS

Unieke accessoires voor kinderen en originele kinderkleding met liefde gemaakt! Markita heeft een groot aanbod in kinderkleding, speelgoed en accessoires voor de kinderkamer. Allemaal bijzondere producten met passie gemaakt en in kleine oplage geproduceerd. Handgemaakte knuffels, originele rompertjes, lieve slabbetjes en grappige muurstickers.

Kinderen zijn constant in de groei, een goed excuus om weer wat nieuwe kleding te kopen. Een cool T-shirt, een stoere broek of mooie leren slofjes. Veelal zijn de ontwerpen op Markita duurzaam geproduceerd, je zorgt dus niet alleen dat je kinderen er mooi uitzien maar ook dat ze fijn kunnen opgroeien, en je kleinkinderen straks ook. Shoppen met een goed gevoel dus!

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Dan ben je op markita.nl op de juiste plek. Originele babykleertjes, stoer houten speelgoed of een mooi boxkleed. Bestel nu iets leuks voor de kids en je nieuwe aanwinst wordt binnen 2 à 3 werkdagen thuisbezorgd. En mocht je bij ontvangst niet tevreden zijn, dan stuur je het gewoon weer terug en krijg je je geld terug.