KidZ ImpulZ

KidzZit

Meer afbeeldingen

KidzZit

Artikelnummer:KidzZit-12733
Deze kidzZit is gevuld met polystyreen korrels en is een ideaal plekje voor de kinderen voor bijvoorbeeld voor de tv. Groot genoeg om met meerdere kindjes op te zitten maar alleen is ook wel erg relaxt.De KidZ ImpulZ KidzZit is gemaakt van nylon en i...  meer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 2,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 62,90

Opties

€ 62,90

Details

Deze kidzZit is gevuld met polystyreen korrels en is een ideaal plekje voor de kinderen voor bijvoorbeeld voor de tv. Groot genoeg om met meerdere kindjes op te zitten maar alleen is ook wel erg relaxt.De KidZ ImpulZ KidzZit is gemaakt van nylon en is gemakkelijk af te nemen met eenvochtige doek. De KidzZit is voorzien van een dubbele rits waardoor de inhoud goed is beschermd.

De KidZ ImpulZ kidzZit is ook een origineel en hip cadeau! Je kunt er zelfs voor kiezen de kidzZit van een naam of leuke kreet te voorzien. De KidzZits zijn er in lekker felle kleuren en in tinten die passen in jouw interieur!

Afmetingen en prijzen:

80 bij 80 bij 20 cm

Hoog, zodat je er lekker op kunt zitten.

De KidzZit kost € 54,95 en is in 25 kleuren te koop: wit, geel, roze, oranje, pasteloranje, lichtgeel, lila, donkerrood, lichtgroen, lichtblauw, zand, muisgrijs, groen, olijfgroen, antraciet, paars, donkerbruin, smaragdgroen, turquoise, legergroen, kobaltblauw, aqua, donkerblauw, zwart en koeienprint.


Voor producten die tijdelijk niet leverbaar zijn geldt een levertijd van 5 tot 10 dagen, producten die wel leverbaar zijn hebben een levertijd van 2 tot 5 dagen.

Mocht je twijfelen over de kleur, dan kun je natuurlijk altijd een staaltje stof opvragen via de knop 'contact ontwerper'

Relevante categorieën: