Imre Bergmann

Ketting rozenkwarts 'hert'

Meer afbeeldingen

Ketting rozenkwarts 'hert'

Artikelnummer:Ketting-24515
Een ketting met een medium porseleinen hanger, een facet geslepen edelsteen rozenkwarts* en een zilverkleurig veertje. De ketting is ca. 55 cm lang. De ketting zelf is van edelstaal (rvs) en het draad bij de hanger is van sterling zilver voor een lan...  meer

Specificaties

Materiaal Keramiek

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 1,95

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 37,90

Opties

€ 37,90

Details

Een ketting met een medium porseleinen hanger, een facet geslepen edelsteen rozenkwarts* en een zilverkleurig veertje. De ketting is ca. 55 cm lang. De ketting zelf is van edelstaal (rvs) en het draad bij de hanger is van sterling zilver voor een langdurig mooie kwaliteit. Als je de ketting wilt met een groene steen fluoriet en een quote wilt, kijk dan bij ‘Ketting fluoriet’.

Afmetingen:
Edelsteen ca. 1,8-2,2 cm
Porseleinen hanger medium ca. 2,3 cm


* Leuk detail: volgens bronnen op internet is rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en nare gebeurtenissen. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Relevante categorieën: