Lisanne van Zanten

Kandelaar MOM High Tea Collectie

Meer afbeeldingen

Kandelaar MOM High Tea Collectie

Artikelnummer:Kaarsenstandaard-29493
De kandelaar van MOM High Tea Collectie. Dit is een high tea collectie bestaande uit 5 verschillende elementen en uitgevoerd in 3 kleuren : Lucht, Gras en Snoep. Voor MOM High Tea liet ik met inspireren door verschillende kleurthema’s uit d...  meer

Specificaties

Afmetingen 3 cm hoog 9 cm breed
Materiaal Keramiek

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 1,65

Levertijd: 1 week

€ 25,95

Opties

* Verplichte velden

€ 25,95

Details

De kandelaar van MOM High Tea Collectie. Dit is een high tea collectie bestaande uit 5 verschillende elementen en uitgevoerd in 3 kleuren : Lucht, Gras en Snoep.

Voor MOM High Tea liet ik met inspireren door verschillende kleurthema’s uit de natuur, beeldende kunst en schilderkunst.
Het resultaat: minimalistische vormen, gecombineerd met zachte, romantische kleuren.

Mijn inspiratie voor deze kleuren haalde ik uit het groen van de illustraties in oude encyclopedieën, de blauwe luchten van de klassieke meesters en het oranjerood dat zo kenmerkend was voor de hoogtijdagen van de Rococo. De verschillende kleuren van het servies maken iedere high tea (of ontbijt, lunch, diner of borrel) extra sfeervol.

MOM High Tea is hierdoor niet alleen functioneel, maar ook bijzonder geschikt voor de presentatie van eten en drinken. De verschillende kleuren van het servies zorgen voor een sfeervol effect op een gedekte tafel, zoals fotografe en food stylist Alexandra Mitsiou laat zien op bovenstaande foto’s.

Relevante categorieën: