Created by Edd

iPhone 6+ hoesje - hout

Meer afbeeldingen

iPhone 6+ hoesje - hout

Artikelnummer:iPhone-23755
NIEUW! Houten hoesje nu ook beschikbaar voor iPhone 6+. De warme, luxe uitstraling van echt hout, exclusief gegraveerd met een lasermachine. Uitgevoerd in mat zwarte kunststof behuizing met rubberachtige coating en massief houten achterzijde. Bij elk...  meer

Specificaties

Afmetingen 160 x 80 x 11 mm voor iPhone 6+
Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: geen verzendkosten

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 39,95

Opties

€ 39,95

Details

NIEUW! Houten hoesje nu ook beschikbaar voor iPhone 6+. De warme, luxe uitstraling van echt hout, exclusief gegraveerd met een lasermachine. Uitgevoerd in mat zwarte kunststof behuizing met rubberachtige coating en massief houten achterzijde. Bij elk hoesje wordt een zelfklevende beschermfolie geleverd voor de voorkant je telefoon. Met de laser gegraveerd met op tatoeages geïnspireerde motieven. Houtsoort rozenhout (roodachtig bruin). De bamboeverdie is helaas uitverkocht.
Dit hoesje is ook leverbaar voor de iPhone 6.
Op verzoek kan hier ook een eigen logo of afbeelding gegraveerd worden. Deze hoesjes worden meestal op bestelling lasergegraveerd, dus de levertijd kan een paar dagen langer zijn dan je gewend bent. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met de ontwerper via de oranje knop rechts.

Relevante categorieën: