Terug naar overzicht

Markita.nl unieke producten direct van de maker
shoppen.blog.nl 6 september 2012


maaswaterfles


Markita.nl is het online platform dat een groot verzamelaanbod van mode-, woon- en kinderaccessoires van Nederlandse ontwerpers en kleine merken aanbiedt. Achter deze merken zitten professionele ontwerpers die met een eigen shop binnen Markita.nl hun product een gezicht geven. Markita.nl is een initiatief van Gitty Schellens en Astrid van Spronsen en ging in september 2011 live. Deze maand is het dan ook feest, omdat de site een jaar bestaat.

De initiatiefneemsters werken met een duidelijk doel voor ogen: unieke producten vindbaar maken voor het grote publiek en de ontwerper ondersteunen in het marketing- en verkoopproces. Op Markita.nl vind je honderden kwalitatieve producten direct van de maker. De Nederlandse ontwerpers maken bijna alle producten zelf en maken daarbij vaak gebruik van al bestaande materialen.

Zo vind je onder andere de leren sjaal met franjes van SPRDLX of de kettingen met een miniatuurtekening gevangen in glas van ontwerpster Lotte Klaver. De Maaswater-fles van ontwerpster Imre Bergmann is een bijzondere aanvulling op de eettafel als vaas of waterfles. En wil je je laatste zomeravonden warmen aan een knisperend kampvuur, dan is het Prairie kampvuur van Maandag meubels misschien wel iets voor jou. 


http://shoppen.blog.nl/living/2012/09/06/markita-nl-unieke-producten-direct-van-de-maker