MARA blu

IEKE shopper / schoudertas koehuid MARABLU

Meer afbeeldingen

IEKE shopper / schoudertas koehuid MARABLU

Artikelnummer:TTT-37300
Deze tas heeft een uniek, maar veelzijdig karakter. Alles is namelijk in het werk gesteld om deze tas plat te houden. Geen voering, enkel compartiment: slanker kan een tas niet zijn. Daardoor valt deze tas altijd strak langs je lichaam. Tegelijker...  meer

Specificaties

Afmetingen 40 x 36 x 2 cm
Materiaal Leer

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 5,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 125,00

Opties

* Verplichte velden

€ 125,00

Details

Deze tas heeft een uniek, maar veelzijdig karakter. Alles is namelijk in het werk gesteld om deze tas plat te houden. Geen voering, enkel compartiment: slanker kan een tas niet zijn. Daardoor valt deze tas altijd strak langs je lichaam.

Tegelijkertijd biedt ie een zeer bruikbare binnenruimte die zich uitstekend leent voor platte documenten, tablets / labtops en dergelijken. Als je dan ook nog eens praktisch bent (met oa een handig opbergvak en telefoonvak) én er super aantrekkelijk uitziet, dan kunnen we hier spreken van een win-win situatie!

Gemaakt van hoogwaardig leer in combinatie met zuid amerikaanse koehuid, met details in oud zilver.

Leverbaar in drie verschillende tinten koehuid.Omdat koehuid een natuurproduct is en daarom altijd uniek, zal geen enkele tas hetzelfde zijn. De tassen die zijn afgebeeld op de foto's zijn daarom slechts een indicatie van hoe deze tas er ongeveer uit zal zien. Heb je specifieke wensen met betrekking tot kleur of patroon, dan kun je deze kenbaar maken via het opmerking veld tijdens de bestelling. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een match te maken met jouw voorkeur.

Relevante categorieën: