NJOJ Dutch Design

Houten bartafel binnen

Meer afbeeldingen

Houten bartafel binnen

Artikelnummer:NJOJ-33994
Met de 6 persoons NJOJ houten bartafel binnen Black kiest u voor een bartafel met stijl! Deze uitvoering heeft een zwart gepoedercoat aluminium onderstel en een massief houten blad. Het uiterst handzame formaat is 60x140cm, hoogte 108cm. Doordachte v...  meer

Specificaties

Afmetingen 140x60x108cm (LxBxH)

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 10,50

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 495,00

Opties

€ 495,00

Details

Met de 6 persoons NJOJ houten bartafel binnen Black kiest u voor een bartafel met stijl! Deze uitvoering heeft een zwart gepoedercoat aluminium onderstel en een massief houten blad. Het uiterst handzame formaat is 60x140cm, hoogte 108cm. Doordachte voetsteunen om gezellig aan de tafel te hangen. Slimme haken op elke hoek voor jas of tas. De NJOJ bartafels zijn uitstekend geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken. De NJOJ bartafel is binnen een minuut op te zetten met ons gepatenteerde kliksysteem. Ook uitstekend geschikt voor permanent gebruik als bijvoorbeeld hoge eettafel of als presentatiemeubel. Met de optionele korte poten ook inzetbaar als eettafel met een hoogte van 78cm.

Het tafelblad van hout is geschuurd maar verder onbehandeld. Wij adviseren het tafelblad te beitsen zodat het beschermd is tegen vlekken en vocht. NJOJ bartafels zijn 100% duurzaam en een milieubewuste keuze. Wij bieden bij Markita voor maar € 14,65 de draagtas aan voor het aluminium onderstel. Indien deze gelijktijdig besteld wordt met deze bartafel worden hier geen verzendkosten voor berekend. Deze draagtas is superhandig en oerdegelijk, echt een must!

Relevante categorieën: