Hoentjen Creatie

Hoentjen, houten montuur – Goreme zebrano

Meer afbeeldingen

Hoentjen, houten montuur – Goreme zebrano

Artikelnummer:Hoentjen-31858
Vindt u ronde brillen ook zo leuk? En durft u op te vallen? En.. houdt u ook van de natuur? Zijn alle antwoorden positief dan kunt het beste vandaag nog een online bestelling doen. Hoentjen Creatie presenteerd u het nieuwste ronde model van zebrano w...  meer

Specificaties

Materiaal Hout

Verzendkosten

Nederland: geen verzendkosten
België: € 4,00

Levertijd: 1-3 werkdagen

€ 223,00

Opties

€ 223,00

Details

Vindt u ronde brillen ook zo leuk? En durft u op te vallen? En.. houdt u ook van de natuur? Zijn alle antwoorden positief dan kunt het beste vandaag nog een online bestelling doen. Hoentjen Creatie presenteerd u het nieuwste ronde model van zebrano wood. De houten textuur maakt elk accessoire uniek omdat de nerven in hout altijd anders zijn.

De Goreme geeft een knipoog naar het verleden met zijn klassieke rond-vormige montuur en onderscheiden sleutelgat neusbrug. De tijdloze esthetiek biedt schone, klassieke stijl met een moderne twist.

Ronde monturen zeggen niet over een bepaalde gezichtsvorm; ze zijn voor degene met een gedurfde stijl, lef en zelfvertrouwen. Ondanks dat deze gedurfde, ronde monturen niet de meest populaire ontwerp zijn, de klant die ze koopt het heeft bijna altijd het beste gevoel voor mode.

Een houten montuur van Hoentjen Creatie voor uw bril op sterkte of houten zonnebril op sterkte!!

Relevante categorieën: